Star Oil, dé plaats om antivries te kopen

Bescherm uw vloeistoffen

Antivries is een product dat na toevoeging het vriespunt van koelwater en andere vloeistoffen verlaagt. Zo is er minder kans dat de vloeistoffen gevaarlijk uitzetten als ze bevriezen. Daarbovenop zorgt antivries er ook voor dat het kookpunt van vloeistoffen verhoogt. U kunt het kopen voor een scherpe prijs bij Star Oil.

Toepassingen

Antivries is dus zeer handig om te gebruiken in onder andere koelsystemen van alle benzine- en dieselmotoren. Het wordt ook gebruikt in allerlei installaties en machines die warmte overdragen zoals verwarmings-, ventilatie- en koelingssystemen, airconditioning, zonneboilers, et cetera.

Uitgebreid aanbod

Star Oil biedt een gevarieerd en uitgebreid gamma aan verschillende soorten antivries. U kan bij ons dus gegarandeerd het juiste product kopen voor uw type voertuig.

Wintermiddelen kopen?

Is de winter in aantocht en dreigen uw vloeistoffen te bevriezen? Rep u snel naar Star Oil om voordelig antivries te kopen of contacteer ons voor meer informatie. Onze ervaren experts geven u met veel plezier professioneel advies.