Star Oil BVBA

Team Star Oil

Gaëtan Kervyn, CEO Star Oil BVBA

STAR OIL BVBA ZORGT VOOR UW ENERGIE OP MAAT

Star Oil BVBA levert reeds veertig jaar een stipte en betrouwbare service op maat van elke klant.  Het familiaal bedrijf, opgericht door onze chauffeurs, levert in een ruime straal rond Wetteren aan zowel particulieren als kmo’s.  Met de nodige flexibiliteit in bevoorrading weet Star Oil BVBA direct in te spelen op dringende bestellingen voor verwarming of industriële toepassingen.

Eén constante : de klant kan steeds rekenen op brandstoffen van de hoogste kwaliteit die hij van de TOTAL-producten gewend is.  Deze garantie  is voor ons de grootste troef !

NIEUWE TIJDEN – NIEUWE NODEN

De evolutie van de energiemarkt en het milieubewust omspringen hiermee, heef t ons tot  nieuwe uitdagingen gedwongen.  Het is voor ons en Total dan ook van groot belang om op de  noden inzake energieverbruik en zorg voor het leefmilieu in te spelen.  Een grondige productkennis is hier geen overbodige luxe.

VERTROUWDE GEZICHTEN LEVEREN EEN UITZONDERLIJKE SERVICE

Klantenkennis is geen loos woord voor deze onderneming, zegt zaakvoerder Gaetan Kervyn terecht. “Onze klanten krijgen hun bestelling steeds door dezelfde chauffeur geleverd.  Dat schept een vertrouwensband, waardoor de klanten met een gerust hart hun code of sleutel toevertrouwen.”

 

 

Waarom kiezen voor Star Oil ?

Snelle vlotte leveringen

Star Oil staat garant voor een vlotte levering van uw bestelling.

 

Flexibele service

Flexibiliteit is troef bij Star Oil. In de winter leveren zij zelfs op zaterdag.

 

Vertrouwd contact

De chauffeurs bij Star Oil bedienen elk een eigen steek, u heeft een vaste chauffeur.

 

Vraag een offerte