AdBlue®

AdBlue® is een combinatie van gedemineraliseerd water en 32% ureum waarmee uitlaatgassen worden behandeld om de CO2 uitstoot aanzienlijk te verminderen. De oplossing is biologisch afbreekbaar, oplosbaar in water, niet giftig, kleurloos en conform de DIN 70070-norm. AdBlue® wordt gebruikt in voertuigen die gebruik maken van de Selective Catalytic Reduction-technologie (SCR) zoals bijvoorbeeld bussen, vuilniswagens, (nieuwe) vrachtwagens en bepaalde personenauto’s met dieselmotoren.

Wat zijn de voordelen van AdBlue®?

AdBlue® wordt via injectie vlak voor de SCR-katalysator toegevoegd aan de uitlaatgassen bij voertuigen die rijden op diesel om ze groener te laten rijden. AdBlue® zorgt er in combinatie met de SCR-technologie namelijk voor dat 85% van de uitlaatgassen wordt omgezet in onschadelijke waterdamp en stikstof, waardoor dieselmotoren kunnen voldoen aan de Euro IV-norm en de Euro V-& Euro VI,norm die werd ingevoerd in 2005. Stikstofoxiden die een belangrijke oorzaak zijn van luchtverontreiniging worden op die manier ook sterk verminderd en u bespaart er ook brandstof door.

Wat is de opslag van AdBlue®?

U kan AdBlue® kopen bij Star Oil in verschillende verpakkingen, zoals ibc vaten en jerrycans. Deze kunnen zowel bij ons afgehaald worden of geleverd worden.

 Wij leveren ook stevige Geautomatiseerde ad-blue-tanks waarin u AdBlue® kan bewaren onder verschillende omstandigheden. Deze tanks bieden verscheidene voordelen:

  • Ze registreren het volume en geven een signaal als ze bijgetankt moeten worden
  • Ze worden verwarmd en voorkomen zo dat uw voorraad AdBlue®bevriest in de winter
  • Ze zijn beschikbaar in volumes van 2.000 tot 10.000 L

Hebben jullie nog vragen?

Bent u geïnteresseerd om AdBLue® te kopen of wilt u graag meer informatie of een prijsofferte? Aarzel zeker niet om ons te contacteren. Onze medewerkers geven u met plezier professioneel advies!

Waarom kiezen voor Star Oil ?

Snelle vlotte leveringen

Star Oil staat garant voor een vlotte levering van uw bestelling.

 

Flexibele service

Flexibiliteit is troef bij Star Oil. In de winter leveren zij zelfs op zaterdag.

 

Vertrouwd contact

De chauffeurs bij Star Oil bedienen elk een eigen steek, u heeft een vaste chauffeur.

 

Vraag een offerte