Van kolen naar brandstoffen

Ontstaan in de kolenhandel

Het bedrijf Star Oil werd opgericht in 1978 door Dhr. Yvan Kervyn. In het begin focuste Star Oil zich op het grootschalig verhandelen van kolen. De terreinen van J. Bekaert langs de spoorweg in Gentbrugge waren hiervoor de perfecte uitvalsbasis.

 

Focus op brandstoffen

Dankzij de vruchtbare samenwerking legden Kervyn en Bekaert zich steeds meer toe op vloeibare brandstoffen, waarmee ze een aanzienlijk breder publiek konden bereiken. BVBA Bekaert werd zo een van de vele brandstoffenhandels in de omstreken van Gent die Star Oil met succes heeft overgenomen.

Nieuw aanbod aan smeermiddelen

Star Oil boekte groot succes met de handel in brandstoffen, maar bleef niet stil zitten en ging op zoek naar nieuwe uitdagingen. Sinds de overname van White Star Oil in 2000 is er ook een uitgebreid aanbod aan smeermiddelen beschikbaar (smeeroliën en –vetten), inclusief producten van ons eigen huismerk White Star.

Flexibele service

Bent u een particulier, een bedrijf of een industrieel? Wij streven er steeds naar om al onze klanten de beste service te leveren. Flexibiliteit is dan ook een van onze troeven!

Wilt u graag meer informatie over de brandstoffen in ons aanbod of bent u geïnteresseerd in onze andere producten? Kom gerust langs. Onze medewerkers helpen u met veel plezier verder.