Verschillende types petroleum kopen

Petroleum Type C

Petroleum type C is praktisch zwavelvrij, het bevat namelijk minder dan 0.01% zwavel. Het is een veilige en zuivere lamppetroleum met een uitstekend rendement. Met zijn vlampunt van meer dan 50°C is het bovendien een zeer veilige brandstof en aangezien het een zeer zuivere brandstof is gaat de verbranding nauwelijks of niet gepaard met geurhinder. Type C wordt voornamelijk gebruikt in kleine(re) kacheltjes met een wiek of katalysator (bijvoorbeeld kachels van Zibro Kamin) en AGA-kookfornuizen.

Petroleum Type B

Petroleum type B wordt door de optimale CO²-productie vaak gebruikt in de landbouw en de tuinbouw. Op voorwaarde dat u een vergunningsnummer kan voorleggen, is het ook mogelijk om hiervoor accijnsvrijstelling te genieten.

Wapen uw gasolie tegen de vorst

Petroleum kan ook gebruikt worden om uw gasolie vorstbestendig te maken zodat ze niet stroperig wordt en de olie goed blijft smeren.

Een bestelling plaatsen?

Wilt u graag petroleum kopen of bestellen? Dan is Star Oil uit Gent uw ideale partner. Contacteer ons voor een afspraak of voor meer informatie. Onze medewerkers helpen u met veel plezier verder